Sport

Rondo 08/12/2019 | Met Jan van Halst, Youri Mulder, Ronald Waterreus en Dean Gorré

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen zondag 08/12/2019 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Jan van Halst, Youri Mulder, Ronald Waterreus en Dean Gorré.
⇨ Abonneer je nu op het NLcameras kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken ⇨ bit.ly/2Q03IYg
In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.
Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ bit.ly/ZiggoSportClips2
Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | bit.ly/TwitterZiggo
⇨ Facebook | bit.ly/FacebookZiggo
⇨ Instagram | bit.ly/InstagramZiggo
#rondo #ziggosport #talkshow

Reacties 

 1. Marcel Demmers

  Marcel Demmers

  9 maanden geleden

  Wat een onzin! dus als Nederlander woonachtende in het buitenland. Kan je gewoon sommige video's niet bekijken slaat toch helemaal nergens op

 2. Niels Thiele

  Niels Thiele

  Jaar geleden

  Jan v Halst de nekluller

 3. Sandro Landveld

  Sandro Landveld

  Jaar geleden

  Er is zo een elftal te bedenken met Warner Hahn (Heerenveen) Deyovaiso Zeefuik (FC Groningen), Stefano Denswil (Bologna), Shaquille Pinas (ADO Den Haag) en Owen Wijndal (AZ). Ryan Gravenberch (Ajax), Diego Biseswar (PAOK Saloniki) en Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) Daishawn Redan (Hertha BSC) en Justin Kluivert (AS Roma) Niet te vergeten: Haps en Malacia.

  • Anderson dos Santos

   Anderson dos Santos

   Jaar geleden

   Calvin Stengs AZ👍👍👍👍 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷

 4. Franky Nuts

  Franky Nuts

  Jaar geleden

  als we wat kunnen doen moet je het zeggen "mijn salaris betalen hahaha"😂😂😂😂😂😂😂😂

 5. Mike V

  Mike V

  Jaar geleden

  Het is ergens ook wel aandoenlijk dat 'Djek' constant zijn mening wilt geven in zijn eigen voetbalpraat programma. Hoe vervelend het soms ook kan overkomen, het duid op z'n minst op oprechte passie voor de sport. Bij Veronica Inside (en ik ben gewoon fan van dat programma) heb ik soms het gevoel dat Wilfred het voornamelijk voor de shine/carrière doet en dat het voetbal hem niet enorm veel boeit. Dus ik snap de opmerkingen wel over Djekkie maar ik herinner mij er zelf dan aan dat het niet vanuit arrogantie komt. Die man is gewoon dol op het spelletje en alles eromheen.

 6. lorne malvo

  lorne malvo

  Jaar geleden

  Youri moet echt is kappen met overal doorheen te kwaken. Jack stelt een vraag aan Ronald en begint Youri weer blaat blaat. Nog irritanter dan zijn pa.

  • lorne malvo

   lorne malvo

   Jaar geleden

   ik ben blij dat je je zo enorm amuseert met youtube comments. Wie weet is twitter dan ook wel iets voor jou. Opinies galore! Kan je je heel de dag amuseren!

  • YOGI

   YOGI

   Jaar geleden

   Wel heel erg amusant die wekelijkse opinie over de invulling van de tafel. Bedankt voor uw mening.

 7. marra1628

  marra1628

  Jaar geleden

  Jack van Gelder 🤮

 8. Sandro Landveld

  Sandro Landveld

  Jaar geleden

  echt top dat rondo dit doet. Studio voetbal en VI blijven achter. geen ene woord over het resultaat in die programmas. heel jammer. Hoop dat te gewoon heel ver komen en op de WK in de finale staan tegen Nederland. Zou echt leuk zijn en een lift voor Natio en Suriname.

  • Sandro Landveld

   Sandro Landveld

   Jaar geleden

   @Geluk Zoekers ik zou je de namen kunnen geven, maar jij heeft je uit als voetbal kenner dus noem jij de namen maar eens en kom maar met je naam en je gezicht naar voren ipv te schuilen achter je toetsenbord. Wie verschuilt zich nu?

  • Sandro Landveld

   Sandro Landveld

   Jaar geleden

   @Geluk Zoekers wie er gescoord heeft doet er niet toe. Het gaat erom dat er 1x tegen elkaar gespeeld hebben en dat de marge klein was. Maar goed Nederland verloor van Kleurrijk elftal en dat waren alleen jongens van Surinaamse afkomst. Stand 2-1. Doelpunten makers Meijer en Rijkaard. Voor Nederland was dat R. Koeman. Dus wellicht zou jij je pillen uit de kast moeten pakken en je geschiedenis oppikken! Geen voetbalkenner spellen als je dat niet bent. Fijne avond.

  • Sandro Landveld

   Sandro Landveld

   Jaar geleden

   @Geluk Zoekers nee hoor. Maar je had gelijk. Nederland heeft 1 keer in de historie gespeeld tegen Suriname en dat werd 4-3 in het voordeel van Nederland. Datum 3 juli 1960. Ken je geschiedenis 🤣

  • Sandro Landveld

   Sandro Landveld

   Jaar geleden

   @Holland4evahh je moet ergens beginnen. Het Nederlands elftal is ook zo begonnen en kregen pakslaag van laden zoals Hongarije. Bovendien zijn er genoeg speler op te roepen zoals Haps, Malacia, heel de jeugd van Feyenoord, AZ, PSV en Ajax, in Engeland lopen genoeg spelers met Surinaamse roots. Trouwens vroeg won Suriname gewoon van Nederland. Ook kleurrijkelftal won van Oranje. Dus alles is mogelijk. Het gaat om kunnen, gunnen en willen.

  • Holland4evahh

   Holland4evahh

   Jaar geleden

   Sandro Landveld ben gestopt met kijken toen het daarover ging, who cares, matige spelers in een team die nog niet van az zou winnen.

 9. FAKKELBRIGADE1990

  FAKKELBRIGADE1990

  Jaar geleden

  Er kunnen 3500 mensen en er zaten er 3000 echt met deze cijfers who the fack Cares! Omdat die Nederlander is en 20 jaar geleden bij Ajax en Feyenoord heeft gespeeld?

 10. Peter Simson

  Peter Simson

  Jaar geleden

  zeg Jack, de rol van presentator is niet je eigen mening geven hoor

 11. Floor Weel

  Floor Weel

  Jaar geleden

  Dit is altijd een top serie💪💪💪 Ga zo door⚽⚽😍

 12. SletSlatSlitSlut

  SletSlatSlitSlut

  Jaar geleden

  Kenneth Vermeer is ook met beide clubs kampioen geworden.

 13. Matthijs Van Der Meulen

  Matthijs Van Der Meulen

  Jaar geleden

  Ik vind de soms chaotische dynamiek aan tafel dus heerlijk. Er worden heel veel onderwerpen serieus aangesneden. Prima!!

  • Henny

   Henny

   Jaar geleden

   @Matthijs Van Der Meulen behalve de mensen bij ziggo hahaha 🤣

  • Matthijs Van Der Meulen

   Matthijs Van Der Meulen

   Jaar geleden

   Ik denk dat iedereen het daar mee eens is.

  • Henny

   Henny

   Jaar geleden

   Als ze die aad de mos maar thuis laten

 14. Bryan Polinder

  Bryan Polinder

  Jaar geleden

  Like als Je Youri Mulder ook zo huts vind

 15. Rotterdanner

  Rotterdanner

  Jaar geleden

  Er klopt ZOOO veel niet aan deze tafel.. Continu door elkaar heen te schreeuwen , een presentator die geen vragen stelt maar zn eigen mening geeft en die dan continu verdedigd, de ene open deur na de andere intrappen , gullit die ieder onderwerp wat ook maar 0.1 % negatief zou kunnen zijn 'niet over wil praten' , gasten als aad de mos&waterreus waar je een soort instant-overgeef verschijnselen van krijgt, jan van halst die net zo succesvol is als het haar op zn hoofd... Man man man.... een brandend kinderdagverblijf trekt meer voldane kijkers

  • lorne malvo

   lorne malvo

   Jaar geleden

   Precies dat!

  • Football HD

   Football HD

   Jaar geleden

   ''jan van halst die net zo succesvol is als het haar op zn hoofd...''. Hahahaha, jij hebt nu al mijn dag gemaakt.

  • Holland4evahh

   Holland4evahh

   Jaar geleden

   Idd wat dat betreft is Studio Voetbal tegenwoordig een stuk beter te kijken.

 16. DutchSlayer

  DutchSlayer

  Jaar geleden

  Youri Mulder🤢

Volgende